Målgruppe

Medvandrerne er et inkluderende fellesskap som ønsker å ønske velkommen alle som er interessert i å bidra, med et særlig fokus på individer som er berørt av rusavhengighet, deres pårørende og relevante fagpersoner. Målgruppen består av mennesker som søker inspirasjon og motivasjon, eller som ønsker å engasjere seg i å inspirere og motivere andre ved å benytte naturen og friluftslivet som hovedarena. Det er ikke et krav å være rusfri for å kunne delta som en medvandrer; imidlertid, er alle arrangementer og aktiviteter organisert av foreningen garantert rusfrie.

Tilbud

Motivasjonsturene er en sammensmeltning av turledere, team og deltakere som foretar seg villmarkseventyr med det formål å fremkalle motivasjon for endring. Flere lengre motivasjonsturer blir organisert i løpet av året. Medvandrerne arbeider for å utvikle og etablere lokal medvandring på ulike steder rundt om i landet ved hjelp av veiledning, opplæring og kvalifisering av nye frivillige gruppeledere og motivatorer.

For å innta en posisjon som representant, gruppeleder eller motivator i foreningen, forventes det at man har opprettholdt rusfrihet og stabilitet over tid, samt besitter gode samarbeidsevner og ansvarlig omsorg for andre individer.

Medvandrerne etterstreber, i den grad det er mulig, å tilrettelegge for å møte de som måtte være interessert, formidle ytterligere informasjon om hvordan man kan delta, eller koble deg sammen med lokale samarbeidspartnere. Følg Facebook-gruppen «Venner av Medvandrerne» for å få tilgang til nettverket og muligheten til å melde seg på aktiviteter.

Categories: